13 November 2020 premiere in Cultuurhuis de Eendracht in Gemert.

Klik hier voor de sponsoren van Shrek de Musical

OLIVER_LOGO_TITLE_4C

In november 2020 wordt de nieuwe musical van STEMP ‘Oliver’ opgevoerd. Voor deze musical worden mensen gezocht die graag op het podium willen staan. Heb je zang-, dans- en toneeltalent, dan kun je auditie doen.

De cast zal bestaan uit 16 volwassenen en 16 kinderen. De meeste mannen en vrouwen hebben een dubbelrol. In de rolbeschrijving staat omschreven welke rollen er zijn en wie we daarvoor zoeken (leeftijdsindicatie en zangstem). Verder staat bij elke rol een link naar een YouTube-filmpje om je een indruk te geven van de musical (klik hier voor de rolbeschrijving kinderen en klik hier voor de rolbeschrijving volwassenen). Let op! De filmpjes zijn alleen bedoeld om je een eerste indruk te geven. De toonhoogte van de muziek kan afwijken en ook de toneel interpretatie van de regisseur kan afwijken.

Tijdens de auditie worden nummers gezongen uit ‘OLIVER’. Bij de rolbeschrijving staat welk lied je moet zingen voor welke rol. We vragen je ook een stuk tekst uit het script van ‘OLIVER’ in te studeren en te spelen bij de auditie.

De kinderaudities worden gehouden op zondag 30 juni 2019 van 10.00-15.00 uur in het Kunstlokaal in Gemert en de tweede ronde op woensdag 18 september 2019 van 18.30-20.30 uur in Cultuurhuis de Eendracht in Gemert. Een auditie tijdschema volgt later.

De volwassen audities worden gehouden op zondag 15 september 2019 van 10.00-17.00 uur in theater de Eendracht in Gemert en de tweede ronde vindt plaats op woensdag 18 september 2019 van 20.00-22.30 uur eveneens in theater de Eendracht in Gemert. Meer informatie over de volwassenen auditie volgt later.

Je wordt op de auditie bij het te zingen nummer op piano begeleid door Niels van Asseldonk. Tijdens de auditie wordt er onder leiding van André de Jong en Brenda Heyne gedanst. Dit hoef je niet voor te bereiden, maar hou hierbij wel rekening met kleding en schoenen. Inschrijven voor de auditie kost € 5,00 per persoon en moet contant voldaan worden op de dag van auditie.

Aanmeldingsformulieren voor de kinderaudities moeten uiterlijk 23 juni 2019 ingeleverd worden (klik hier voor het formulier). Aanmeldingsformulieren voor de volwassenen audities moeten uiterlijk 8 september 2019 ingeleverd worden (klik hier voor het formulier).  Na ontvangst sturen wij je per mail een code waarmee je toegang hebt tot een gesloten pagina (klik hier voor de login-pagina voor de auditie stukken).

De repetities vinden plaats op woensdagavond in theater de Eendracht in Gemert en starten op 6 november 2019. November 2020 zijn de uitvoeringen (Klik hier voor de complete data planning).

Deelname aan dit project is behalve een uitdaging een unieke ervaring. Samen met een grote cast, orkest en crew werk je ruim een jaar aan deze productie. Onder begeleiding van een professionele regisseur, choreograaf en dirigent bereid je je grondig voor om in een professionele amateurproductie te schitteren.

Als je wordt uitgekozen voor een rol zijn er wel deelnamekosten aan verbonden. De kosten voor kinderen tot 16 jaar zijn € 60,00 (€ 5 p/mnd) en voor volwassenen €120,00 (€ 10 p/mnd). Dit bedrag mag je natuurlijk in maandelijkse termijnen voldoen.

Indien er nog vragen zijn, kunt je altijd een contact opnemen met Gonnie Rooijackers: gonnie@stichtingstemp.nl

Auditie commissie
André de Jong                                             regisseur, choreograaf
Brenda Heyne                                             assistent choreograaf, dance-captain