17 November 2018 premiere in theater de Eendracht in Gemert.
Klik hier voor de sponsoren van Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat.

shrek

In november 2018 wordt de nieuwe musical van STEMP ‘SHREK the musical’ opgevoerd. Voor deze musical worden mensen gezocht die graag op het podium willen staan. Heb je zang-, dans- en toneeltalent, dan kun je auditie doen.

De cast zal bestaan uit 6 hoofdrollen, 10 mannen (ensemble rollen), 8 vrouwen (ensemble rollen) en 3 kinderen. De meeste mannen en vrouwen hebben een dubbelrol. In de rolbeschrijving staat omschreven welke rollen er zijn en wie we daarvoor zoeken (leeftijdsindicatie en zangstem). Verder staat bij elke rol een link naar een YouTube-filmpje om je een indruk te geven van het personage (klik hier voor de rolbeschrijving). Let op! De filmpjes zijn alleen bedoeld om je een eerste indruk te geven. De toonhoogte van de muziek kan afwijken en ook de toneel interpretatie van de regisseur kan afwijken.

Tijdens de auditie worden nummers gezongen uit ‘SHREK de Musical’. Bij de rolbeschrijving staat welk lied je moet zingen voor welke rol. We vragen je ook een stuk monoloog uit SHREK in te studeren en te spelen bij de auditie. Er zijn twee teksten beschikbaar en je mag zelf een keuze maken welke van de twee je instudeert.

De audities worden gehouden op zondag 3 september 2017 van 09.00-18.00 uur en op donderdag 7 september van 19.30-22.00 uur in theater de Eendracht in Gemert. De tweede ronde vindt plaats op woensdag 13 september van 19.30-22.00 uur eveneens in theater de Eendracht in Gemert. Inschrijven voor de auditie kost € 5,00 per persoon en moet contant voldaan worden op de dag van auditie.

Aanmeldingsformulieren moeten voor 12 augustus 2017 ingeleverd worden (klik hier voor het aanmeldingsformulier). Na ontvangst sturen wij je per mail een code waarmee je toegang hebt tot een gesloten pagina (zie onderin de pagina). Hier vind je de bladmuziek en de tekst van de monoloog.

De repetities vinden plaats op woensdagavond in theater de Eendracht in Gemert en starten op 8 november 2017. November 2018 zijn de uitvoeringen (klik hier voor de complete data planning).

Deelname aan dit project is behalve een uitdaging een unieke ervaring. Samen met een grote cast, orkest en crew werk je ruim een jaar aan deze productie. Onder begeleiding van een professionele regisseur, choreograaf en dirigent bereid je je grondig voor om in een professionele amateurproductie te schitteren.

Als je wordt uitgekozen voor een rol zijn er wel deelnamekosten aan verbonden. De kosten voor kinderen tot 16 jaar zijn € 60,00 (€ 5 p/m) en voor volwassenen €120,00 (€ 10 p/m). Dit bedrag mag je natuurlijk in maandelijkse termijnen voldoen.

We hebben inmiddels zoveel aanmeldingen voor de rol van de jonge Fiona en Teenage Fiona binnengekregen, dat we hebben besloten om  alleen nog aanmeldingen binnen een straal van 25 km om Gemert in behandeling te nemen.

Indien er nog vragen zijn, kunt je altijd contact opnemen met Gonnie Rooijackers: gonnie@stichtingstemp.nl

Auditie commissie
Anita van Esch                                            regisseur
Stijn Rutten                                                 dirigent
Marnix Godschalk                                       choreograaf
Mirjam Godschalk                                       choreograaf
Niels van Asseldonk                                   repetitor
Inge van Asseldonk                                    vocal coach

Auditie leiding
Ton Manders                                              productieleider
Gonnie Rooijackers                                    coördinator casting

Klik hier voor het aanmeldingsformulier
Klik hier voor de rolbeschrijving
Klik hier voor de complete data planning

Auditiematerialen
Klik hier om in te loggen voor de auditie stukken; hiervoor ontvang je de code na inschrijving.

main