17 November 2018 premiere in Cultuurhuis de Eendracht in Gemert.

Klik hier om direct kaarten te bestellen.
De voorstellingen zijn op:
- zat 17 november 20.15 u
- zon 18 november 14.00 u
- zon 18 november 20.15 u
- zat 24 november 20.15 u
- zon 25 november 14.00 u
- zon 25 november 20.15 u
Klik hier voor de sponsoren van Shrek de Musical
Klik hier voor materialen die STEMP verhuurt van vorige musicals.
   

November 2016 heeft STEMP JOSEPH AND THE AMAZING TECHNICOLOR© DREAMCOAT” opgevoerd.

8 uitverkochte voorstelling die heel goed ontvangen zijn door pers en publiek.
STEMP heeft deze vrolijke en kleurrijke musical gebracht in een vernieuwde versie met vijftien minuten nieuwe muziek en met een nieuwe vertaling van Martine Bijl. “Joseph and the Amazing Technicolor© Dreamcoat” is één van de vele bekende titels van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, die tevens samen grote theatersuccessen boekten met “Jesus Christ Superstar” en “Evita”.  Andrew Lloyd Webber was daarnaast verantwoordelijk voor vele hitmusicals waaronder “The Phantom of the Opera” en “Cats”. 

De musical is geïnspireerd op het beroemde bijbelse verhaal van Jozef uit het land van Kanaän. Jozef is de favoriete zoon van zijn vader Jakob, hetgeen de jaloezie wekt van zijn elf broers.  Niet alleen omdat Joseph voorgetrokken wordt door zijn vader, maar ook vanwege zijn vreemde dromen, waarin hij beter lijkt dan de rest. Ze willen van hem af en zij verkopen hem als slaaf aan Egypte. Via het huishouden van Potifar belandt hij uiteindelijk in de gevangenis. Daar blijkt dat hij een bijzondere gave heeft: Jozef kan dromen uitleggen. Als de Farao door een vreemde droom wordt gekweld, legt Jozef hem zijn dromen uit, en geeft hem goed advies hoe hij met deze voorspellende droom om moet gaan. Als dank kroont de Farao hem tot onderkoning van Egypte. Dan ziet hij na al die jaren zijn broers weer en stelt hen op de proef.

Een tijdloos verhaal over volwassen worden, jaloezie en vergeving. Dit alles op een uitbundige manier met veel humor en prachtige muziek. Rock ‘n Roll, Calypso, Disco en nog veel meer.  ”Joseph and the Amazing Technicolor© Dreamcoat” is de enige musical ter wereld met zoveel verschillende en vrolijke muziekstijlen!

frankbrouwers.nl     frankbrouwers.nl

frankbrouwers.nl