13 mei 2022 premiere in Cultuurhuis de Eendracht in Gemert.

Speeldata: 13, 14, 15, 20, 21, 22 mei 2022

Klik hier voor de sponsoren van Oliver
Klik hier voor materialen die STEMP verhuurt van vorige musicals.
   
Kaartverkoop ‘ SHREK de Musical’ is gestart.
1 maart 2018 20:18

Kaartverkoop ‘SHREK de Musical’ is gestart.

Groepsfoto kleinst

‘SHREK de Musical’ is vanaf 17 november te zien in Cultuurhuis de Eendracht in Gemert. Na de grote successen van ‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’, ‘Scrooge – A Christmas Carol’ en ‘The Sound of Music’ brengt STEMP een nieuw familiespektakel boordevol humor en actie.

‘SHREK de Musical’ is gebaseerd op de bekende animatiefilms over een groene oger met rare oren en een klein hartje. Shrek, de oger, leeft alleen in een vies moeras, wanneer zijn rustige, gelukkige leventje wordt verstoord door de komst van allerlei sprookjesfiguren. Ze zijn door de arrogante en boosaardige Heer Farquaad het rijk van Duloc uitgegooid. Shrek gaat verhaal halen bij Farquaad en wordt daarbij geholpen door een hysterische Ezel die hij onderweg ontmoet. In plaats van Farquaad op zijn nummer te zetten wordt Shrek overgehaald om een prinses te gaan redden. Maar uiteindelijk, zoals in ieder goed sprookje, loopt natuurlijk alles anders dan gepland…

‘SHREK de Musical’ is een hilarisch sprookje waar alles net anders is dan het lijkt. Waar sprookjesfiguren zichzelf opnieuw leren kennen, het monster het mooie meisje krijgt en ezels en draken voor elkaar vallen. Het is een vrolijk en flitsend verhaal over vriendschap met een vleugje romantiek en heel veel komische momenten.

STEMP gaat met SHREK weer een productie op hoog niveau neerzetten met voornamelijk amateurs en vrijwilligers uit de regio van Gemert. Hierin heeft STEMP al een rijke traditie. De afgelopen musical, ‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’ is afgelopen jaar genomineerd voor de Amateur Musical Award in de categorie Comedy.

Met geweldige livemuziek, zang en dans wordt dit gegarandeerd een fantastisch avondje (of middagje) uit voor de hele familie.

Speeldata zijn 17, 18, 24 en 25 november. Koop nu snel kaarten via www.stichtingstemp.nl, dan bent u er in ieder geval bij!


» Klik hier om terug te gaan