15 november 2024 premiere in Cultuurhuis de Eendracht in Gemert.

Speeldata: 15, 16, 17, 22, 23 en 24 november 2024

Klik hier voor de sponsoren van STEMP (Oliver)
Klik hier voor materialen die STEMP verhuurt van vorige musicals.
   
Audities zijn gestart!
6 juni 2013 00:04

Nieuwe productie STEMP

Audities voor de musical ‘Scrooge – A Christmas Carol’

 

Na zes zeer succesvolle opvoeringen van ‘The Sound of Music’ in november 2012 komt STEMP terug met een nieuwe musical. Stichting STEMP heeft de opvoeringsrechten weten te bemachtigen van de musical ‘Scrooge – A Christmas Carol’, het wereldberoemde verhaal van Charles Dickens over de vrek Scrooge.  Gebaseerd op dit verhaal is een sfeervolle nieuwe gezinsmusical geschreven door Alan Menken en Lynn Ahrens. Alan Menken is vooral bekend als componist van Disney klassiekers als ‘The Beauty and the Beast’ en ‘De kleine zeemeermin’

 

Voor deze musical worden mensen gezocht die graag op het podium willen staan. Iedereen met zang, dans of toneel talent kan auditie doen. Er zijn rollen voor alle leeftijden. De audities worden gehouden op zondag 25 augustus (1e ronde), zondag 8 september (1e ronde) en zondag 15 september (2e ronde) in het Kunstlokaal in Gemert. Alle informatie over de audities en de beschrijving van de rollen zijn te vinden op de site van stichting STEMP. Ook de aanmeldingsformulieren zijn hier te downloaden. Deze moeten voor 10 augustus 2013 ingeleverd worden.

De repetities vinden plaats op woensdagavond in theater de Eendracht in Gemert en starten op 2 oktober 2013. In december 2014 zijn de uitvoeringen (zie de site voor een uitgebreid schema van alle data).

Deelname aan dit project is behalve een uitdaging een unieke ervaring. Samen met een grote cast, orkest en crew werk je ruim een jaar aan deze productie. Onder begeleiding van een professionele regisseur, choreograaf en dirigent bereid je je grondig voor om in een professionele amateur productie te schitteren.

Dus, om je aan te melden en voor een uitgebreide info over de audities, ga je naar www.stichtingstemp.nl

foto scrooge


» Klik hier om terug te gaan