15 november 2024 premiere in Cultuurhuis de Eendracht in Gemert.

Speeldata: 15, 16, 17, 22, 23 en 24 november 2024

Klik hier voor de sponsoren van STEMP (Oliver)
Klik hier voor materialen die STEMP verhuurt van vorige musicals.
   

3musk_1

Vanaf 15 november 2024 wordt de nieuwe musical van STEMP ‘3 Musketiers’ opgevoerd. Voor deze musical worden mensen gezocht die graag op het podium willen staan. Heb je zang-, dans- en toneeltalent en ben je 16 jaar of ouder, dan kun je auditie doen.

De cast zal bestaan uit 12 hoofdrollen en circa 16 ensemble leden. In de rolbeschrijving staat omschreven welke rollen er zijn en wie we daarvoor zoeken (leeftijdsindicatie en zangstem; klik hier voor de rolbeschrijving).

Tijdens de auditie worden nummers gezongen uit ‘3 Musketiers’. Bij de rolbeschrijving staat welk lied je moet zingen voor welke rol. We vragen je ook een stuk tekst uit het script van ‘3 Musketiers’ in te studeren en te spelen bij de auditie.

De audities worden gehouden op zondag 24 september 2023 en zondag 1 oktober van 10.00-17.00 uur in theater de Eendracht in Gemert en de tweede ronde vindt plaats op woensdag 4 oktober 2023 van 19.00-22.30 uur eveneens in het Kunstlokaal in Gemert. Een auditie tijdschema volgt later.

Je wordt op de auditie bij het te zingen van je nummer op piano begeleidt door Niels van Asseldonk. Tijdens de auditie wordt er onder leiding van André de Jong en Fleur van Heugten gedanst. Dit hoef je niet voor te bereiden, maar hou hierbij wel rekening met de kleding en schoenen. Inschrijven voor de auditie kost € 5,00 per persoon en moet contant voldaan worden op de dag van auditie.

Aanmeldingsformulieren voor de audities moeten uiterlijk 3 september 2023 ingeleverd worden (klik hier voor het formulier). Na ontvangst sturen wij je per mail een code waarmee je toegang hebt tot een gesloten pagina (klik hier voor de login-pagina voor de auditie stukken). Hier vind je de bladmuziek, de tekst uit het script en een MP3 van het nummer.

De repetities vinden plaats op woensdagavond in theater de Eendracht in Gemert en starten op 1 november 2023. November 2024 zijn de uitvoeringen (klik hier voor de complete data planning).

Deelname aan dit project is behalve een uitdaging een unieke ervaring. Samen met een grote cast, live-orkest en crew werk je ruim een jaar aan deze productie. Onder begeleiding van een regisseur, dance-captain repetitor, vocal-coach en dirigent bereid je je grondig voor om in een professionele amateur productie te schitteren.

Als je wordt uitgekozen voor een rol zijn er wel deelnamekosten aan verbonden. De kosten bedragen € 120,00 (€ 10 p/m). Dit bedrag mag je natuurlijk in maandelijkse termijnen voldoen.

Indien er nog vragen zijn, kunt je altijd een contact opnemen met Gonnie Rooijackers: gonnie@stichtingstemp.nl

Auditie commissie
André de Jong              regisseur, choreograaf
Fleur van Heugten        assistent choreograaf, dance-captain
Stijn Rutten                   dirigent
Niels van Asseldonk     repetitor
Inge van Asseldonk      vocal coach

Informatie
Klik hiervoor het aanmeldingsformulier
Klik hier voor de rolbeschrijving
Klik hier voor de complete data planning

Auditiematerialen
Klik hier (na je inschrijving) om in te loggen voor de auditie stukken