15 november 2024 premiere in Cultuurhuis de Eendracht in Gemert.

Speeldata: 15, 16, 17, 22, 23 en 24 november 2024

Klik hier voor de sponsoren van STEMP (Oliver)
Klik hier voor materialen die STEMP verhuurt van vorige musicals.
   
De nieuwe musical van STEMP is bekend!
31 maart 2015 23:24

DE NIEUWE MUSICAL VAN STEMP IS BEKEND!

November 2016 brengt STEMP “JOSEPH AND THE AMAZING TECHNICOLOR DREAMCOAT”.

STEMP brengt deze vrolijke en kleurrijke musical in een vernieuwde versie met vijftien minuten nieuwe muziek en met een nieuwe vertaling van Martine Bijl. “Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat” is één van de vele bekende titels van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber. 

Een tijdloos verhaal over volwassen worden, jaloezie en vergeving. Dit alles op een uitbundige manier met veel humor en prachtige muziek. Rock ‘n Roll, Calypso, Disco en nog veel meer.  ”Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat” is de enige musical ter wereld met zoveel verschillende en vrolijke muziekstijlen! En natuurlijk zal STEMP op geheel eigen wijze deze nieuwe versie van deze musical op de planken brengen.

De musical is geïnspireerd op het beroemde bijbelse verhaal van Jozef uit het land van Kanaän. Jozef is de favoriete zoon van zijn vader Jakob, hetgeen de jaloezie wekt van zijn elf broers.  Zij verkopen hem als slaaf aan Egypte. Via het huishouden van Potifar belandt hij uiteindelijk in de gevangenis. Daar blijkt dat hij een bijzondere gave heeft: Jozef kan dromen uitleggen. Als de Farao door een vreemde droom wordt gekweld, legt Jozef hem zijn dromen uit, en geeft hem goed advies hoe hij met deze voorspellende droom om moet gaan. Als dank kroont de Farao hem tot onderkoning van Egypte. Dan ziet hij na al die jaren zijn broers weer en stelt hen op de proef.


» Klik hier om terug te gaan